Un copil de doi ani a murit după ce s-a împușcat în cap cu pistolul bunicii

Un copil de doi ani a murit după ce s-a împuscat în cap cu pistolul bunicii  A găsit pistol în poșeta bunicii lui și  a  apăsat trăgaciul iar glonțul l-a lovit direct în cap murind pe loc.

Avea doar doi ani, un băiețel din Carolina de Sud care a murit după ce s-a împușcat în cap cu arma bunicii. Numele lui era Kayden John Stuber, scrie ABC News.

“S-a dus să scotoceacă în poșeta bunicii lui  care stătea pe pe canapea la televizor și a găsit pistolul. S-a jucat cu arma până când a reușit să apese pe trăgaci”, a spus Kent Dill, medicul de la Greenville. Bunica Bekki Gunter, trebuia să aibe grijă de copil cât timp părinții erau la muncă.

Citește și : O femeie a furat o fetiță nou-născută dintr-o maternitate și a vândut-o pentru 1.500 de lire sterline

În prezent  nimeni nu a fost acuzat, dar, potrivit purtătorului de cuvânt al Sheriff-ului din Greenville, ancheta este în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.