Un copil de 9 ani scos afară în frig de către profesori , apelul către poliție: ” A dispărut ! ”

Singura ”vină” a copilului a fost că s-a plâns de câțiva copii bătăuși care nu-l lăsau în pace iar, ca răspuns, un băiat de 9 ani de la o școală elementară a fost scos cu forța din instituție, în mâneci scurte când temperatura de afară era 4 ° C .  Părinții au decis de fapt să dea în judecată institutul școala elementară John Fiske pentru rele tratamente împotriva copilului lor.

Potrivit ABC News , episodul datează din luna martie. Copilul, care s-a plâns că a fost victimă din niște bătăuși, fusese scos cu forța din școală de către un ofițer de securitate al institutului. Potrivit familiei KS, agentul ar fi închis ușa cu cheia,  împiedicând copilulului să se întoarcă în clădire. După un timp copilul a fi fost găsit de către poliție tremurând și în lacrimi. Responsabili școlii ar fi sunat la poliție spunând că elevul de 9 ani a ieșit singur din școală și a dispărut.

Doi frați nevoiți să sape morminte pentru bani, după ce au fugit de Isis

După plângerea părinților, școala și-a recunoscut parțial greșelile, totuși, anunțându-i că a fost doar o pedeapsă pentru copil, deoarece ar fi devenit mult prea violent. Dar imaginile înregistrate de camerele de securitate ale institutului au demonstrat cu totul altceva. Avocații familiei au declarat: „O mașină a poliției au găsit copilul în stradă înfrigurat și plângând. Este inacceptabil gestul școlii, au aruncat în stradă un copil de 9 ani, la o temperatură de 4 ° C , într-unul dintre cele mai periculoase cartiere din întregul oraș Chicago” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.