Un copil de 5 luni a fost găsit în stare gravă într-un apartament lângă cadavrul mamei sale

Un copil de numai 5 luni a fost găsit în stare avansată de dizhidratare lângă cadavrul mamei sale.

Tragedia s-a întâmplat în Penilee, Glasgow. Tânăra mamă de numai 19 ani  Courtney Newlands, era bolnavă de diabet, iar în ultimul timp nu se simțea prea bine. După mai multe încercări din partea mamei și a surorii sale de a vorbi cu Courtney, cele două femei s-au dus la apartamantul ei. Acolo, descoperire șoc!

Au forțat un pui pisic să fumeze: denunțați

Tânăra mamă era decedută de două zile în pat, iar micuțul se afla lângă ea în stare avansată de dezhidratare. Din cauza diabetului ea a riscat să moară în timpul unei sarcini anterioare care potrivit Daily Mail, pentru a-i fi salvată viața, medicii au fost nevoiți să-i facă un avort.

Se pare că mama Courtney a murit în urma unei complicații ale diabetului.

De Marius Oprea

entru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.