Un copil de 5 ani fură din cocaina tatălui și spune învățătoarei: ” Vreau să mă simt ca Spiderman”

Un copil de doar 5 ani i-a spus învățătoarei că a luat drogurile tatălui explicându-i că îl va face să se simtă ca un super erou.

Băiețelul a adus la școala Lawrence Elementary School din Holyoke, Massachusetts  o cutie mică cu desenul lui Spiderman și cu drogurile în interior arătându-i învățătoarei ce are el acolo și spunându-i că după ce va mânca acel conținut se va simți ca un  super erou. Femeia a alertat imediat autoritățile și o ambulanță. Copilul a fost dus la spital și supus analizelor,  relatează  Metro .

Tragedie în familie: răpește un copil din pătuț, îl violează, îl ucide și-l aruncă într-un râu

Se pare că în acea ocazie, nu a luat nicio pilulă, dar rămâne bănuiala este că în trecut, în ciuda vârstei sale fragede, ar fi putut să fi putut consuma droguri.

 

După acest eveniment polițiștii i-au făcut o vizită acasă tatălui copilui Benny Garcia . Agenții l-au surprins dormind pe canapea și au găsit în apartament 38 de punguțe cu cocaină și 70 de heroină . Bărbatul avea deja antecedente penale. În apartament se mai aflau  și mama copilului și fratele cel mic. Cei doi părinți au fost arestați iar copiii erau încredințați  serviciilor  sociale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.