Un copil de 5 ani a fost găsit abandonat într-o cameră întunecată, lângă el doar un pahar de apă

Un cuplu de părinți a fost arestați după ce fiul lor a fost găsit închis într-o cameră întunecată, cu un pahar de apă lângă el.

Ieri dimineață, în jurul orei 10.40 dimineața, poliția din Salford (Greater Manchester) a fost avertizată într-un caz de abandon de copii. Martorii au văzut un copil închis într-o cameră dintr-o casă. Când agenții au ajuns la fața locului au găsit copilul într-o cameră de dimensiuni mici, complet în întuneric și cu un pagar de apă lângă el. În acel moment, au alertat imediat serviciile sociale și după ce au spart ușa au luat copilul și l-au dus de urgență la spital.  Din fericire, nu au fost găsite răni sau probleme fizice de niciun fel.

O babysitter a abuzat de o fetiță de 6 ani și a distribuit imaginile online: ”Ar putea fi și alte victime”

În același timp, agenții au încercuit zona și au așteptat să se întoarcă părinții copilului. De îndată ce părinții și-au făcut apariția, au fost arestați, duși la secție și acuzați de neglijență gravă și abandon de minori. Părinții sunt anchetați în stare de libertate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.