Un copil de 3 luni moare dupa ce a cazut din bratele mamei in timpul unui scandal in strada

Un copil de 3 luni moare dupa ce a cazut din bratele mamei in timpul unui scandal in strada

O mamă americană în vârstă de 26 de ani este acuzată de crimă și de abuz împotriva copilului, după ce a lăsat copilul să cadă în timpul unei altercații violente cu o altă femeie pe stradă. Tragedia a avut loc în fața unui magazin din orașul Moultrie, în statul Georgia unde locuiește femeia.

 

Potrivit poliției locale, totul a început vineri vinerea trecută.

 

Karen Lashun, în vârstă de 26 de ani, a avut o ceartă violentă  cu o altă femeie pe care nu o mai văzuse niciodată. În timp ce erau în parcarea unui magazin cele  două femei de la cuvinte au trecut la fapte.  În acel moment, femeiade 26 de ani își ținea în brațe copilul când l-a lăsat să cadă la pământ.

 

Nou-născutul a fost luat de jos de martorii prezenți dar a doua zi copilul s-a simțit rău  și a fost dus la spital, unde medicii i-au găsit o rană în zona capului  care a dus la moartea lui câteva ore mai târziu. Harrison, în vârstă de 26 de ani, a declarat inițial poliției că bebelușul s-a rănit după ce a căzut din brașele unui prieten de familie.

 

În urma investigațiilor ulterioare au scos la iveală o înregistrare video a camerelor de supraveghere al magazinului care au preluat întreaga scenă a altercației.  Femeia în vârstă de 26 de ani este acuzată de crimă, de abuz împotriva copilului, de declarații false și de obstrucționarea justiției. Cealaltă femeie implicată în litigiu nu a fost acuzată.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Pentru cateva like-uri: a mancat insecte otravitoare si a murit in direct pe Youtube

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.