Un copil de 2 ani a murit în tipul unei calatorii de la Berlin in Italia: medicii au spus ca nu i se va intampla nimic

Un copil de 2 ani a murit în tipul unei calatorii de la Berlin in Italia: medicii au spus ca nu i se va intampla nimic

Un cuplu de soți din Germaia s-au pornit într-o călătorie de la Berlin la Puglia în Italia cu fiul său de 2 ani care era bolnav. Copilul avea febră, iar medicii au spus că i se va întâmpla nimic. Dar nu a fost așa: copilul a murit în timpul călătoriei. Părinții,  înainte de a pleca au cerut părărea a doi medici diferiți dacă pot să călătorească cu copilul și medicii ar fi dat permisiunea.

 

Medicii au spus că micuțul ar fi avut o boală virală generică, deci nu au împiedicat familia să călătorească până în Italia.  Familia au plecat la drum dar după mai mulți kilometri  starea copilului  s-a înrăutățit pe parcurs. Intrați în Italia, febra copilului a crwscut, iar părinții l-au dus la un medic să-l viziteze care i-a îndrumat direct la  spitalul pediatric Giovanni XXIII, dar pe drumul către Bari copilul și-a pierdut conștiința.

 

De-a lungul drumului, părinții au blocat o ambulanță, care avea un pacient dar i-a ajutat totuși să cheme o de urgență o ambulanță  pentru a duce copilul la spital. Din păcate, micuțul nu a mai rezistat. După ce a fost internat, copilul de numai 2 ani ani a murit.

 

Procuratura din Italia a început o investigație și se va efectua o autopsie pe corpul copilului pentru a determina cu exactitate cauza decesului.

Te-ar putea interesa și O mama si cei patru copii si-au pierdut viata intr-un tragic accident rutier

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.