Un copil de 2 ani a murit după ce o mobilă Ikea a căzut peste el: recompensă de 46 de milioane de dolari

Gigantul suedez de mobilă Ikea a acceptat să plătească 46 de milioane de dolari părinților lui Jozef Dudek, un băiat de 2 ani care a murit după ce o mobilă cu sertare a căzut peste el. Tragicul accident s-a petrecut în mai 2017.

Citește și Un băiețel de 3 ani a fost ucis în bătaie de rudele lui, inclusiv mama: era prea obraznic

Acordul a fost anunțat de avocatul părinților copilului Joleen și Craig Dudek și a  fost confirmat de un purtător de cuvânt al Ikea. „Deși niciun acord nu poate modifica evenimentele tragice , de dragul familiei și al tuturor celor implicați, suntem recunoscători că această dispută a ajuns la o rezoluție”, a declarat un purtător de cuvânt al Ikea.

„Lucrăm pentru a rezolva această problemă foarte importantă care este siguranța familiilor”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.