Un copil de 13 ani a murit în urma unei glume proaste

 

Un băiat de 13 ani suferind de o alergie severă la lactoză a decedat din cauza glumei proaste făcute de unul dintre colegii săi de clasă. I-a băgat sub bluză o bucată de brânză.

Karanbir Cheema era alergic la lactoză, grâu, nuci și gluten și a avut o reacție alergică severă i-a costat viața.

Zece ani închisă în acasă de părinți: o tânără de 19 ani este în sfârșit liberă

Incidentul tragic a avut loc în Greenford, Londra de Vest, în luna iunie a anului trecut. Profesorii au sunat imediat  la salvare, spunând că are “doar o reacție alergică”, dar când paramedicii au sosit în calsă, au văzut-o pe Karan “gâfâind”.

La un moment dat, băiatul nu a mai respirat suferind un șoc anafilactic. A rămas inconștient în timp ce paramedicii încercau să-i salveze viața. Protagonistul glumei, un alt copil tot în vârstă de 13 ani a fost arestat ulterior sub acuzația de tentativă de crimă. Cu toate acestea, nu au fost aduse acuzații împotriva lui.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.