Un copil cu dureri insuportabile îi spune mamei ”aș prefera să mor decât să trăiesc așa ”. Medicii nu-l pot ajuta

Un copil cu dureri insuportabile îi spune mamei ”aș prefera să mor decât să trăiesc așa ”. Medicii nu-l pot ajuta

Vadym Demedyuk este un băiețel de nouă ani și adesea este obligat să stea în pat și să nu se miște. Afectat de un psoriazis sever și agonizant  visează să se facp bine într-o zi și să meargă la școală.  Vadym Demedyuk este un băiețel  din Ucraina și suferă de o formă severă a de psoriazis care i-a afectat  99% din corp. Durerile sunt insupotabile iar când simte că nu mai poate dorește doar să moară. Medicii au renunțat să încerce să-l trateze.

Întregul corp al lui Vadym este acoperit cu solzi care îi provoacă dureri. Pielea anormală crăpa și continuă să sângereze lăsându-l în agonie. Nu poate să se miște, iar când o face pielea i se crapă până la sânge.

copil

În ultimii șase ani, familia a solicitat ajutor medical din toată Ucraina, pornind din satul natal Shypyntsi din vestul regiunii Cernăuți și sfârșind în  Kiev. Mulți medici din diferite părți ale țării au încercat să-l facă, dar eforturile lor nu au făcut nicio diferență.

Un hoț intră în casă, fratele erou de 15 ani moare încercând să-și salveze surioara

Natalia, mama copilului a spus: „Am încercat diferite spitale și clinici iar  medicii au spus  că„ acesta este unul dintre cele mai extreme cazuri pe care le-au văzut vreodată. De fiecare dată, după o serie de tratamente diferite, medicii au renunțat și ne-au spus„ nu vă putem ajuta . Acum nimeni în Ucraina nu mai vrea  să îl trateze pe Vadym”.

Potrivit Nataliei, fiul ei visează să meargă la școală, dar nu o poate face din cauza stării sale și trăiește într-o izolare socială totală. Oare chiar nu este nici o cură pentru acest copil? Chiar nimeni nu este capabil să-l ajute ?

SURSA: MIRROR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.