Un copil cu autism are o criză în avion. Echipajul și pasagerii iau măsuri pentru a-l calma

Gesturi de solidaritate se pot întâmpla oriunde, chiar și în avion: Braysen, un copil cu autism în vârstă de patru ani, se afla într-un zbor al companiei United Airlines din San Diego spre Houston, când a avut o criză.

Potrivit CNN, copilul a avut o criză chiar în momentul decolării:  „Era imposibil să-l calmez.  Braysen s-a luptat atât împotriva mea, cât și împotriva tatălui său, țipând și lovind cu piciorul”, a spus Lori Gabriel, mama copilului.

Când însoțitorii de zbor s-au apropiat de cuplu și au aflat că copilul este autist, au fost îngăduitori și i-au permis mamei să-șl țină în brațe. Odată ce semnalul cu puneți-vă centura s-a stins, l-au lăsat pe copil să se așeze pe podea.

Mort de un an și jumătate, câinele fidel își așteaptă stăpânul la locul accidentului

La un moment dat Braysen s-a ridicat  și a început să lovească scaunul unuia dintre pasageri, iar acesta în loc să se enerveze, a înțeles situația și l-a lăsat pe copil să facă ce vrea.

Femeia a spus că toți pasagerii  au fost foarte amabili și înțelegători cu Braysen, întrebându-l cum îl cheamă și arătându-i fotografii pe telefon.

”Nu uitați că dumneavoastră și familia dvs. sunteți iubiți și susținuți. Nu lăsați pe nimeni să-l facă să se simtă ca o povară. Braysen este o binecuvântare “, a fost mesajul însoțitorilor din avion.

Într-o postare pe Facebook, Lori Gabriel a dorit să mulțumească tuturor celor care se aflau la bordul avionului pentru răbdare și solidaritate. Mesajul, care a fost distribuit de mai mult de 500 de ori, și a ajuns până la cei din compania de zbor, care într-un tweet a declarat că dorește să-l mai vadă pe copil  la bordul avioanelor sale.

https://www.facebook.com/lori.gabriel.77/posts/3478719012141863

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.