Un copil a căzut într-o fântână acum patru zile: cursa împotriva timpului pentru a-l salva

Salvatorii sunt într-o adevărată cursă împotriva timpului pentru a-l salva pe Sujith Wilson, un băiat în vârstă de 2 ani care a căzut într-o fântână în statul Tamil Nadu, în India. Copilul se juca când a căzut la 30 de metri adâncime. Un caz care amintește de tragedia micuțului Julen, din Spania .

Copilă de 12 ani violată și decapitată: frații și unchii au fost arestați. „Au violat-o ani de zile”

Micuțul Sujith este blocat în fântână de 4 zile iar condițiile sale provoacă din ce în ce mai multă îngrijorare printre membrii familiei și salvatorii. Pompierii au început să pompeze oxigen în în fântână, pentru a permite copilului să respire. Este dificil de înțeles exact gravitatea situației, din cauza numeroaselor straturi de pământ care interferează cu evaluarea. Pentru a încerca să ajungă la Sujith, salvatorii au început să sape un tunel paralel cu puțul unde a căzut copilul, dar aceasta este o operațiune complicată din cauza durității extreme a terenului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.