Un consilier a lui Trump, pozitiv pentru coronavirus

Robert O’Brien, consilierul pentru securitate națională al Casei Albe, ar fi pozitiv pentru testul Covid 19. Surse citate de agenția Bloomberg spun că consilierul lui Donald Trump nu a fost văzut în birou încă de la sfârșitul săptămânii trecute. .

Și CNN a raportat  de asemenea știrea, citând o sursă de informații declarând că în prezent nu este clar dacă și alți oficiali ai Casei Albe au fost plasați în carantină.

„Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

Potrivit unor surse citate de Bloomberg, O’Brien ar fi contractat virusul în timpul unei reuniuni a familiei și de atunci se află în izolare continuând să lucreze de acasă. Niciun comentariu oficial nu a venit încă de la Casa Albă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.