Un cocoș de luptă și-a ucis proprietarul cu o lamă: bărbatul a sângerat până la moarte

Un cocoș de luptă și-a ucis proprietarul într-un accident incredibil în India . Animalul avea o lamă legat de gheară, fiind pregătit pentru o luptă ilegală între cocoși. În timpul luptei cocoșul l-a tăiat pe bărbat în zona inghinală provocându-i răni fatale. Bărbatul a încercat să se elibereze dar lama nu se desprindea de picior.

Internat de urgență la spital , bărbatul nu a supraviețuit, sângerând până la moarte. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a-i găsit pe organizatorii evenimentului sângeros.

Citește și Trucuri: cum să încălziți rapid toată casa cu folia de aluminiu


“Căutăm un grup de 15 persoane implicate în organizarea luptelor ilegale”, a declarat ofițerul B Jeevan. Luptele între cocoși sunt evenimente organizate într-o groapă închisă. Animalele sunt întărâtate să lupte până la moarte chiar și 30 de minute, iar moartea lor este lentă și dureroasă. Lupte între aceste păsări aduc pariuri de mii de euro.

Deși sunt interzise în multe locuri, luptele între cocoși atrag în fiecare an mii de vizitatori în întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.