Un cleric ortodox din Grecia și-a invitat credincioșii să vină la biserică fără mască

Un cleric ortodox din Grecia și-a invitat credincioșii să vină la biserică fără mască. Odată cu apariția coronavirusului , au început și dezbaterile între cei care susțin folosirea și respectarea măsurilor de siguranță și cei care neagă existența chiar a virusului. În Grecia , de exemplu, o declarație a unui arhiepiscop al unei Biserici Ortodoxe provoacă multe discuții. Locul este Creta Ireneos.

În biserica sa, i-a îndemnat pe credincioși să nu poarte o mască în timpul slujbei din biserica Sf. Tit din Heraklion. Motivele care au determinat religia să facă astfel de declarații sunt destul de absurde. De fapt, în timpul predicii sale, el a vorbit despre presupusul pericol al măștii pentru credință. Conform ideii sale, este necesar să nu se poarte masca „pentru a nu închide credința”.

O clădire rezidențială s-a prăbușit în India: 15 răniți și 70 de dispăruți

Conform informațiilor aflate în posesia site-ului Creta24.gr, mulțimea credincioșilor care se aflau în biserica San Tito, în ciuda declarațiilor autorității religioase, a continuat să respecte măsurile de protecție din interiorul bisericii, inclusiv măștile. Pe scurt, un mesaj care nu a avut exact un final fericit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.