Un chirurg a adormit pe jos după ce a făcut șapte operații fără nicio pauză

Pe rețelele de socializare, a fost distribuită  fotografia unui chirurg chinez care dormea ​​pe jos la etajul unui spital. Același doctor a spus canalului local Longgang că a adormit după ce a efectuat șapte intervenții chirurgicale fără întrerupere.

Uraganul Dorian în Bahamas, apelul premierului: ”Rugați-vă pentru noi ”

Dai Yu, numele chirurgului, deține funcția de director adjunct al Departamentului de Ortopedie la Spitalul Central Longgang din Shenzhen City, a spus că fotografia a fost făcută pe 26 august. În acea zi a început lucru  la opt dimineața, iar la cinci după-amiaza operase deja pe șapte pacienți.

Medicul a explicat că a lucrat neîntrerupt, astfel încât toți pacienții să fie tratați la timp. Cu toate acestea, chirurgul a spus că situații de genul său sunt frecvente în mai multe clinici din China și că, în unele cazuri, specialiștii trebuie să efectueze până la 10 operații pe zi.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.