Un chinez a riscat să-și piardă viața din cauza unui obicei dezgustător: își mirosea ciorapii murdari

 

Dar cum poți avea un obicei atât de dezgustător? Ce găsea atât de plăcut să iși miroase ciorapii după ce i-a purtat o zi întragă în picioare?  Un obicei scârbos care aproape că l-a costat viața pe un bărbat din China care de câte ori intra seara acasă de muncă își scotea ciorapii din picioare și îi miroasea. Un obicei care l-a dus direct în terapia intensivă.

Povestea incredibilă vine din  Zhengzhou, în sud-estul Chinei.

 

Într-o zi, protagonistul poveștii adevărate, potrivit Daily Mail, a început să se simtă rău, un rău pe care nu-l putea înțelege de unde ar putea proveni. Asta până când nu s-a dus la un medic și a fost supus mai multor analize. Rezultatul? Bărbatul cu obiceiul dezgustător avea o infecție la plămâni din cauza unei bacterii destul de periculoase. Dar cum a luat acestă bascterie, se întrebau și medicii….

Când viața bate filmul: o tânară s-a prefăcut că este ”putred” de bogată, dar era săracă ”lipita pământului”

Începând o investigație mai atentă atât a alimenției pacientului cât și a obiceiurilor sale, iată că au înțeles de unde provenea acestă bacterie: faptul că ținea ciorapii o zi întreagă în pantofi, din cauza transpirației picioarelor s-a format o cipercă, pe care chinezul în fiecare seară o inhala. Ciuperca a ajuns în plămâni cauzându-i o gravă infecție. Omul, după o lungă ședere în spital, acum nu ar mai fi în pericol de a-și piede viața, dar oare va continua să-și miroase ciorapii seara?

 

Prin acțiunea repetată de a-și mirosi șosetele, bacteriile au devenit o armă biologică periculoasă pentru sănătatea bărbatului.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.