Un cerșetor român din Madrid a găsit un nou-născut aruncat într-un tomberon

Un cerșetor român din Madrid a găsit un nou-născut aruncat într-un tomberon. Bebelușul avea încă cordonul ombilicat legat

Descoperire șocantă în periferia Madridului! Un român, om al străzii a găsit aruncat într-un tomberon un nou-născut. Românul, scotocind printre gunoie a văzut o pungă de plastic legată. Intrigat de conținutul său, bărbatul a deschis punga văzând descoperind corpul fără viață al bebelușului. Copilul era născut de câteva ore deoarece avea încă  legat cordonul ombilical și o parte din placentă.

Agenții de poliție sosiți la fața locului au început o investigație încercâd să identifice mama. Este posibil ca prin imaginile înregistrate de telecamerele din zonă să se descopere identitatea femeii.

În momentul de față nu se cunosc cauzele decesului nou-născutului: este posibil ca el să se fi născut mort sau să fi fost ucis.

Ipoteza avansată a anchetatorilor este că copilul a fost abandonat imediat după naștere în coșul de gunoi de către o femei cu probleme psihologice grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.