Un caz unic: o mamă a dat naștere la două perechi de gemeni într-un singur an

O femeie din Florida a născut două perechi de gemeni într-un singur an. Alexzandria Wolliston a spus că se simte ca și când „a câștigat lozul ccel mare” după ce i-a născut pe Kaylen și Kaleb pe 27 decembrie . Pe 13 martie îi născuse pe Mark și Malakhi iar medicii i-au spus, după ce a rămas însărcinată din nou în mai, că este „ mai probabil să câștige la loterie decât să mai aibă o altă pereche de gemeni”.

Alexzandria a aflat recent că ambele bunici ale ei și-au pierdut gemenii la naștere, așa că această dublă naștere a fost pentru ea un „adevărat cadou”.

În medie, se nasc 36 perechi de gemeni la fiecare 1.000 de nașteri , potrivit Centers for Disease Control and Prevention’s National Vital Statics Reports for 2018. Femeia, originară din West Palm. Plaja a declarat  radiodifuzorului WPTV. „Uneori mă gândesc:„ Dumnezeule, nu am crezut niciodată că pot avea două perechi de gemeni. Mă simt ca și cum bunicile mele mi-au dat copiii lor, care nu au  supraviețuit ”, a continuat Alexzandria.

Citește și  Mâncau polistiren și tapet: două surori de 5 ani și un an salvate din casa ororilor

Ultimii gemeni s-au născut prematuri, în săptămâna a 34-a. Femeia a fost inițial nervoasă cu ideea de a naște din nou gemeni. „Mă întrebam dacă tot corpul meu reușește să facă față acestei situații”, a recunoscut pentru Good Morning America. Dar totul a decurs bine și nu au existat complicații. „Doar astăzi m-am gândit:„ Se întâmplă asta cu adevărat? Eu sunt prima cu două perechi de gemeni ?”

Acum Alexzandria, care are și o altă fetiță de 3 ani, strânge fonduri printr-o pagină deschisă pe GoFundMe . Pagina de crowdfunding a strâns 60 de dolari de miercuri dimineață (față de o țintă de 10.000 USD). Potrivit social media, Wolliston este o mamă singură. Ca răspuns la criticile postate pe pagină, mama a scris pe Facebook: “Oamenii încearcă să mă facă să-mi fie rușine pentru deschiderea unui cont GoFundMe. Vreau doar să-mi susțin copiii la maxim. Oamenii au atât de multe de spus despre familia mea, atunci le-am spus să mă ajute dacă sunt atât de interesați! “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.