Un caz șocant în medicină: o femeie trăia cu un păianjen într-o ureche

În Statele Unite, o femeie din Kansas City – Susie Torres, era convinsă că are apă în ureche și de câteva zile nu se simțea prea bine.  Mergând la medic a constatat cu stupoare că un păianjen își făcuse culcuș în interiorul urechii. Și nu oricare păianjen ci ” păianjenul pustnic maro”. Medicii s-au înarmat de răbdare și de sânge rece pentru a salva femeia.

Titanicul este pe cale să dispară: un videoclip arată ce rămâne din transatlanticul istoric / VIDEO

Păianjenul pustinc maro mușcă, de obicei, doar atunci când este amenințat, presat pe piele când se găsește în haine, ștergar sau lenjeria de pat. Multe persoane au fost mușcate după îmbrăcarea unei haine sau încălțăminte . Uneori, multe răni necrotice diagnosticate ca mușcăturile păianjenului pustnic. În altele cazuri, poate fi cancerul cutaneu, boala Lyme, mușcături ale unor insecte veninoase sau leziuni chimice ale pielii. Mușcătura păianjenului pustnic maro produce o serie de simptome denumit ca loxoscelism.

Postează fotografii fără să primească like-uri, adolescentă de 15 se sinucide

“M-am simțit la fel ca atunci când te duci la piscină”, ​​a spus Susie postului Fox 4, apoi medicului care a consultat-o a cerut imediat părerea unor colegi: “Cred că are o insectă la ureche” . Prezența insectei extrem de periculoase a fost descoperită. Dacă medicii nu ar fi intervenit imediat, femeia ar fi riscat chiar să și moară .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.