Un cățel își așteaptă stăpânul de câteva zile pe podul unde acesta s-a sinucis

Este o poveste tristă care vine de la Wuhan. După tristele rapoarte din orașul chinez cel mai afectat de coronavirus, iată o nouă poveste dramatică. Pe 30 mai, un bărbat s-a sinucis, dar câinele își așteaptă stăpânul timp de patru zile pe pod. Povestea emoționantă a fost relatată în ziarele locale.

Un veteran de război pe patul de moarte își întâlnește cățelul iubit înainte de a muri

La începutul lunii iunie, a fost găsit un câine pe podul Yangtze, unul dintre podurile din orașul Wuhan. A fost găsit un trecător pe nume Xu, care a distribuit apoi fotografiile pe rețelele de socializare. Animalul era subnutrit și slăbit dar nu-și lua ochii de la pod. Xu a încercat să ia câinele cu el și să-i ofere o casă nouă, apoi a descoperit adevărul trist. Unii muncitori care se aflau într-un șantier din apropiere au relatat povestea bărbatului care la sfârșitul lunii mai, s-a sinucis de pe pod. Xu și-a dat astfel seama că micuțul câine își aștepta în zadar întoarcerea stăpânului său.

Potrivit Daily Chutian Metropolis, Xu a povestit că micuțul prieten fidel nu a acceptat nici apă și nici mâncare. Poveatea tristă a ajuns și la urechile lui Du Fan, directorul Asociației pentru Protecția Animalelor  din Wuhan, care a salvat câinele și încearcă să-i găsească o casă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.