Un cățel abandonat își așteaptă stăpânul de 3 luni într-o temperatură de -30 °

Un cățel abandonat își așteaptă stăpânul  de 3 luni în frig și îngheț. Locuitorii au încercat să se apropie de el, dar nu caută noi proprietari.

La începutul lunii octombrie, un bărbat fără inimă și-a abandonat cățelușul pe stradă și a plecat fără să se uite înapoi.  Poveștile despre acest tip de abandon sunt frecvente, dar, de obicei, cățelușii încearcă să-și facă o nouă viață dar în cazul acestui cățeluș, poreclit de localnici „ hachiko-ul rus ”, situația este ușor diferită.

El sper ca într-o zi sau alta stânul lui se va întoarce la el. Nu se mișcă din acel loc nici măcar dacă cineva încearcă să-l ademenească cu mâncare. Dar când vede că se apropie o mașină, își ciulește urechile și dă din coadă…speră că este stăpânul lui .

Citește și Pasageri transformați în oameni de zăpadă după ce autobuzul în care călătoreau s-a defectat / VIDEO

Povestea acestui cățel a emoționat toți locuitorii din zonă. Cățelușul a fost abandonat în apropierea satului Kuskun din Rusia și a devenit un fel de mascotă pentru locuitorii săi care l-au numit „Kuskun Hachiko”. Cineva chiar a atârnat un carton pe care scrie: „Atenție, acest câine își așteaptă stăpânul”.

Ceea ce îi îngrijorează în acest moment sunt temperaturile extreme din aceste zile, care au ajuns până la  -30 °. Postările, fotografiile și videoclipurile publicate în aceste zile au atras atenția autorităților locale care vor încerca  să-l ia de pe stradă și să-l încredințeze unei familii care să-l iubească așa cum merită.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.