Un cancer nediagnosticat a ucis un băiat de 7 ani: tatăl se sinucide

Corey a murit la vârsta de 7 ani din cauza  unui cancer nediagnosticat. Decesul băiatului l-a determinat tatăl să se sinucidă.

Viața unei femei a fost răsturnată de o dublă pierdere care a avut loc în doar câteva zile: moartea subită a fiului  ei și sinuciderea soțului. Băiatul de 7 ani a murit în urma unei tumori cerebrale nediagnosticate și care a fost descoperit accidental după moartea sa. Inițial copilul începuse să facă febră mare, iar  alarma s-a declanșat după ce le prăbușise în baie, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic. La început mama se gândise la o infecție de Covid, dar rezultatul testului a fost negativ.

O durere prea mare pentru soțul lui Abby, Michael, care trei zile mai târziu a decis să -și ia viața. Femeia a declarat presei locale că și ea a avut gânduri negative, dar apoi s-a răzgândit de dragul celuilalt fiu, Ryan,  de 11 ani care se află într-o  stare gravă de șoc după ce și-a găsit fratele mai mic inconștient în baie pe 24 iunie.

Un băiețel de 12 ani a murit după ce a fost închis într-o cameră de ani de zile. Părinții arestați

Potrivit autopsiei, moartea s-a datorat unei tumori cerebrale care a comprimat craniul băiatului. Corey a murit în timp ce era dus de urgență la spital: „ Era un copil foarte activ și  în formă. Singura problemă pe care a avut-o în viața sa a fost apendicita. Părea că își revine după gripă – mai spune mama cu disperare – iar medicul pediatru mi-a spus că este bine și nu ar trebui să-mi fac griji ”.

Mama a promis  să lupte pentru a se face  dreptate: „ Vreau să merg până la capăt și să înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie să înțeleg dacă cancerul a fost malign sau benign. Durează aproximativ 5-6 săptămâni de verificări iar eu nu-mi pot îngropa copilul… ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.