Un camion încărcat cu combustibil a explodat: cel puțin 14 morți- VIDEO

Cel puțin 14 persoane au murit în urma exploziei violente a unui camion cisternă încărcat cu gaz pe un drum mexican. Incidentul a avut loc în statul Nayarit din vestul Mexicului pe autostrada Tepic-Guadalajara. Videoclipurile înfricoșătoare ale acelor momente de teroare autentică au început să circule online. Au fost mulți care au fugit din fața flăcărilor, dar alții au murit înghițiți de flăcări în propriile autovehicule.

Citește și Un băiețel de 5 ani a rămas orfan după ce coronavirusul i-a ucis ambii părinți în numai 3 luni

Presa El Paìs declară că, potrivit datelor procurorului general de stat din Nayarit, până în prezent s-au înregistrat 14 victime confirmate. Poliția criminalistică a recuperat corpurile carbonizate din interiorul vehiculelor distruse de explozie. Printre victime se află și șoferul autocisternei. Cadavrul său a fost găsit pe asfaltul autostrăzii, subliniază ziarul spaniol 20minutos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.