Un camion cu 64 de migranți morți a fost descoperit în Mozambic: 14 au supraviețuit printre cadavre

Tragedie în Mozambic, unde aproximativ șaizeci de persoane au fost găsite moarte în interiorul containerului unui camion din Malawi care se îndrepta spre Africa de Sud, a declarat Ministerul Sănătății Maputo.

Este vorba despre migranți , toți fără documente care  probabil au murit sufocați în interiorul camionului. Pe lângă cele 64 de cadavre, au mai fost găsite 14 persoane . “Camionul provenea din Malawi și transporta migranți , probabil etiopieni, când a fost supus unui control al poliției pe podul Mussacana din provincia Tete”, a declarat o sursă.

Citește și Coronavirus, trimisul ONU în Siria: ” Încetați focul imediat !”

Imagini șocante răspândite de un un post de televiziune local Miramar, care arăta cadavrele îngrămădite în container. Victimele proveneau din Etiopia. Din păcate, evenimentul are și alte precedente triste. Sute de migranți călătoresc închiși în camioanele supraaglomerate, pentru a ajunge în Africa de Sud cu speranța de a găsi un loc de muncă și o viață mai bună .

Camioanele pleacă  în mod normal din Etiopia și trec prin Africa de Sud până în Mozambic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.