Un câine pe fugă a paralizat un întreg aeroport: avioanele au rămas la sol mai bine de o oră

Un câine pe fugă a paralizat un întreg aeroport. Crystal , așa se numește o cățelușă albă , reușise să scape dintr-o cușcă, invadând una dintre piste și forțând personalul la o vânătoare lungă, care din fericire s-a încheiat fără consecințe.

Citește și Rusia, cazul extraordinar al nou-născutului care vorbește

S-a întâmplat acum trei zile pe Aeroportul Internațional Toronto , cel mai mare aeroport din Canada, relatează Independent. Câinele se afla într-o cușcă în interiorul unui avion care tocmai aterizase din Spania și trebuia să fie încredințat îngrijirii unei asociații canadiene pentru drepturile animalelor, care avea să se ocupe apoi de adoptarea sa. Probabil că acea cușca nu a fost închisă corect și acest lucru i-a permis lui Crystal să scape, care a început să alerge sălbatic de-a lungul și de-a largul unei piste, forțând personalul de securitate să închidă aeroportul.

Vânătoarea lungă a cățelușei a forțat să țină aeroportul închis aproximativ o oră, timp în care toate zborurile au rămas la sol. În cele din urmă, Crystal a fost  prinsă după ce a părăsit zona aeroportului. Deși a suferit răni ușoare se simte bine.


Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.