Un caine cu handicap a salvat un nou-nascut ingropat de viu de mama: Ping Pong este un erou

Un caine cu handicap a salvat un nou-nascut ingropat de viu de mama: Ping Pong este un erou

Animalul ar fi mirosit copilul lăsat de către mama sa să moară îngropat viu în Thailanda. “Mi-a fost frică să-i spun tatălui meu că sunt însărcinată”, s-a justificat mama care numai 15 ani.

Ping Pong este un câine cu handicap care trăiește în comunitatea Tha Talat din Korat, Thailanda. În ultimele zile, animalul a găsit un nou-născut îngropat într-un câmp  miercurea trecută. Potrivit ziarul local Khaosod English, fermierii au observat câinele că mirosea în mod insistent un loc pe teren. Așa că au început să sape, găsind un copil de doar câteva zile îngropat de viu.

Cuplul lasă să moară de foame printre excremente fiul în vârstă de 3 ani: „Nu credem în medici”

Poliția a arestat-o pe tânăra de 15 ani care, potrivit unui ziar online, a fost acuzată de tentativa de crimă după ce a mărturisit că a îngropat copilul. Adolescenta a spus autorităților că se temea că tatăl ei o va bate pentru că a rămas însărcinată.

Câinele Ping Pong este acum mândria întregii comunități Tha Talat. În cele din urmă, familia tinerei mame au cerut custodia copilului care din fericire este bine sănătos.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.