Un câine abandonat străbate 200 de km pentru a se întoarce la stăpânul lui

Cel mai credincios câine din lume există și se găsește în Rusia. Maru, acesta este numele unui câine bullmastiff în vârstă de un an, care a parcurs 200 de kilometri prin pădurile  din Siberia pentru a se întoarce la proprietarul care l-a abandonat.

Proprietarul l-a trimis într-un adăpost penru câini declarând că este alergic la câini, scrie  The Siberian Times.

Vrea să-și liniștească fiul care era pe bancheta din spate, o mamă de 28 de ani cade din mașină și moare

Cațelul a fost pus într-un tren pe linia transsiberiană. În timpul călătoriei el a sărit din tren, apoi a parcurs mai bine de 200 de km  pe calea ferată, trăbătând  fără frică pădurile din Siberia, populate de lupi. Două zile mai târziu, Maru a fost găsit plin de răni și tăieturi într-o zonă industrială din apropierea casei proprietarului și părea că plânge.

În acest moment câinele este în grija unui veterinar, dar încă nu se știe car eva fi destinul său.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.