Un câine a atacat și sfâșiat o femeie în vârstă: este în pericol de a-și pierde viața

Mary Rollingson, o pensionară de 73 de ani care locuiește în Leeds , a riscat să moară după ce un câine a atacat-o în pădurea din apropierea casei sale. Femeia făcea o plimbare când un pitbull american a ieșit de nicăieri și a atuncat-o la pământ, apucând-o de brațul drept. În imposibilitatea de a se elibera de strânsoarea animalului, săraca Mary nu putea decât să urle în speranța că cineva o va auzi.

Un câine adoptat recent a atacat o fetiță de 17 luni salvând micuța de la o moarte sigură

Din fericire pentru ea, în acel moment, un grup de cinci băieți treceau  prin pădure și au auzit țipetele disperate ale femeii. Tinerii au sărit în ajutorul femeiicu bâte și au început să lovească câinele. A fost o adevărată luptă între salvatori și câine dar până la urmă au reușit să elibereze femeia.

Maria era în stare gravă, fața îi era acoperită de sânge și brațul îi fusese sfâșiat până la os. Din fericire, unul dintre tineri a reușit să înlăture câinele distragându-l, iar ceilalți au cerut ajutor . Câteva minute mai târziu a ajuns o ambulanță și poliția. Femeia a fost dusă la spital și este în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.