Un „buton al îmbrățișării” o inimă desenată în palmă pentru a gestiona anxietatea fiicei sale

Un „buton al îmbrățișării” o inimă desenată în palmă pentru a gestiona anxietatea fiicei sale

Numele ei este Melissa Conlon, o profesoara care a conceput un sistem simplu, dar foarte eficient pentru și ajuta fiica ei Elsie, în vârstă de 5 ani, să gestioneze anxietatea atunci când nu este cu ea  în timpul orelor de la grădiniță.

O fetiță de un an a murit în chinuri groaznice după ce tatăl ei a opărit-o în cada cu apă fierbinte

După mai multe încercări de a o calma, Melissa a încercat o modalitate deosebia: a desenat o inimă pe mână ei și alta pe mâna Elsie , spunându-i că acele două inimi erau ca doi nasturi. Pentru a le reîncărca înainte de a merge la școală, trebuiau să se țină de mână:

So whoever came up with this idea you are a genius. Elsie has always suffered with a bit of separation anxiety when…

Pubblicato da Melissa Conlon su Mercoledì 4 settembre 2019

Odată ce au ajuns la destinație, Melissa i-a spus fiicei sale că în sfârșit inimile erau complet încărcate și că, apăsând pe ele , în orice moment de nostalgie, ar fi putut să-și trimită îmbrățișări magice între ele:

„Când am ajuns la școală, am spus că  în sfârșit, butoanele sunt complet încărcate și că de câte ori îi va fi dor de mine, să apese cu degetul pe inimă și va avea o îmbrățișare magică și invers. Și asta a fost !!! A intrat în clasă fără lacrimi, m-a sărutat și a zâmbit. Când m-am dus să o iau, m-a întrebat de câte ori am apăsat butonul magic și am spus „de 10 ori” !!! Ea zâmbi și spuse: „Ca și mine!”

O idee genială, nu-i așa ? 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.