Un bunic merge 6 kilometri pe jos doar pentru a-și vedea nepoțica prin fereastră

Poveștile din întreaga lume în timpul acestei pandemii au adesea un gust dulce-amar. În Michigan (Statele Unite), un bunic merge 6 kilometri pe jos pentru a-și vedea nepoțica nou-născută, chiar și printr-o fereastră. Fiul său Joshua care a publicat o postare pe Instagram cu fotografia momentului mult așteptat: întâlnirea dintre fetiță și bunicul ei, despărțită de un geam.

Bunicul protagonist al acestei povești nu s-a lăsat descurajat nici de coronavirus, cu atât mai puțin de distanța care îl separă de casa fiului său, 6 kilometri, pe care îi parcurge  pe jos, pentru a-și vedea  nepoțica nou-născută, mulțumindu-se să fie în spatele unui geam pentru a evita orice risc. Fotografia, care a devenit virală este cu adevărat captivantă, deoarece arată toată dragostea acestui bunic ai cărui ochi strălucesc de fericire. În ciuda efortului acestui moment, prin postarea sa, Joshua invită toată lumea să respecte regulile și să rămână acasă.

Sursa: Instagram

Milano (aproape) ca și New York: o groapă comună pentru morții de coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.