Un bunic de 82 de ani și-a violat nepoata în vârstă de 16 ani: arestat in urma inregistrarilor pe telefon

 

Cazul șocant produs în orasul italian Bergamo, este acum anchetat de forțele de ordine. Bunicul monstru este în arest la domiciliu.

 

Bunicul i-a acordat nepotaei o ”atenție prea deosebită” sau mai bine zis a violat-o și ea, o fată de 16 ani, a înregistrat tot ceea ce își spuneau. Înregistrarea a dus la arestul bunicului de 82 de ani. O altă poveste de hărțuire sexuală în familie a avut loc în provincia Bergamo.

 

Violența datează din seara Paștelui catolic. Minorul a petrecut ziua cu familia în casa bunicului ei, care trăiește singur . Apoi părinții plecaseră, lăsându-o pe fată să doarmă da lui a să-i țină companie. Evident că nu exista nici o un  pericol pentru fetită. Câți dintre noi nu am dormit în casa bunicilor?

 

Și totuși, fata nu era atât de liniștă. Când bunicul s-a apropiat de ea, ea a pornit înregstrarea pe telefon. Potrivit reconstrucției anchetatorilor, pe baza fișierului audio și a plângerii, fată ar fi putut fugi sau a țipa. Dar atunci ar fi foat cuvântul fetei împotriva cuvântului bunicului. Și a decis să aducă probe.

 

Din înregistrare se pare că omul a comis un abuz sexual asupra ei, cerându-i, de asemenea, să nu spună nimic mamei și tatălui pentru a nu-l pune în dificultate. Pe înregistrare se auzeau plânsetele și rugămințile fetei.

 

Odată înregistrată, fata a povestit totul surorii sale declanșând ancheta.  Acum bunicul, care va trebui să dea anchetattorilor  și versiunea lui .

Te-ar putea interesa și Un băiat de 10 ani și-a înjunghiat mortal tatăl: ” Am apărat-o pe mama”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.