Un bunic cu boala vitiligo creează păpuși croșetate pentru a ajuta copiii să depășească această diversitate

Un bunic cu boala vitiligo creează păpuși croșetate pentru a ajuta copiii să depășească această diversitate

Cei care sunt afectați de vitiligo știu cât de dificil este să trăiești și să accepți această boală a pielii, în special la nivel psihologic. Un corp plin de pete albicioase este de fapt remarcat pentru diversitatea sa și acesta poate fi un motiv de rușine  din partea persoanelor mai sensibile.

Verificați-vă monedele de 2 euro: unele pot valora peste 2 mii de euro

De aceea, un bunic din Brazilia , João Stanganelli , în vârstă de 64 de ani care suferă de vitiligo , s-a gândit să creeze păpuși cu propria sa boală . Totul a început după ce João a fost forțat să-și părăsească locul de muncă din sectorul gastronomic din cauza unei probleme cardiace.

Păpușile sale au avut un succes imediat și astfel João, motivat de încurajarea multor persoane, a decis să-și publice lucrările pe Instagram și Facebook. Inutil să spunem că a devenit  foarte popular. Ce bunic minunat!

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.