Un bunic a rămas fără deget după ce a salvat o copilă din mâinile unui pedofil

Un bunic Steve Little, de 60 de ani, din Liverpool, a rămas fără un deget după ce a blocat un pedofil.  Thomas Jean De-Castle-Lynne, în vârstă de 45 de ani i-a smuls practic degetul mic de la mână.  Bunicul face parte din grupul “Catching Online Predators”, un grupeste specializat în capturarea pedofililor suspectați care sunt adusi în fața justiției.
În fotografia principală, Steve Little arată cu autoritate rezultatele confruntării cu pedofilul.

Citește și Masacru în familie: și-a ucis soția și fiica de trei ani și a încercat să se sinucidă

În aprilie anul trecut, membrii asociației s-au aflat la Stevenage, după ce au primit o informație despre un pedofil suspect: Thomas Jean De-Castle-Lynne, în vârstă de 45 de ani. Bunicul a declarat presei britanice că după ce l-a  imobilizat la pământ, pedofilul a devenit agresiv, iar că degetul său a ajuns în gura pervertului.

Medicii de la Spitalul Lister din Stevenage au încercat cu disperare să salveze degetul mic , dar în cele din urmă amputarea era necesară.

De-Castle-Lynn a fost condamnat la 10 ani de către Curtea St Albans pentru o serie de crime, inclusiv hărțuirea rasială.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.