„Un bilet către lună”, excentricul miliardar japonez își caută o însoțitoare de călătorie

După recenta despărițire de iubita lui, miliardarul japonez ,Yusaku Maezawa își caută  sufletul pereche care să-l însoțească în aventura sa spațială

Despre Yusaku Maezawa miliardarul japonez în vârstă de 44 de ani în urmă cu doar câteva zile a anunțat că va dona aproximativ 8 milioane de dolari persoanelor alese care au retweetat postarea sa. Acum lansează la „ concursul ” pentru a-și găsi sufletul pereche care să-l însoțească în călătoria pe Lună  în 2023.

Tânăra de 44 de ani a rezervat de fapt două locuri pentru călătoria organizată de Space X de la Elon Musk, care va duce pentru prima dată pe Lună oameni normali, nu astronauți.   Recenta despărțire cu iubita sa, actrița japoneza Ayame Goriki, în vârstă de 27 de ani, a lăsat un loc gol în viața lui. Dar magnatul nu s-a descurajat și să nu înfrunte singur  aventura spațială, așa că a lansat „Full Moon Lovers”  , un fel de concurs, care va fi documentat și va deveni un reality show, în căutarea însoțitoarei perfecte pentru călătoria pe Lună.

Citește și Două surori tinere s-au căsătorit cu trei frați înstăriți de 80 de ani: moștenirea este mare

Cerințele pentru a câștiga acest  concurs sunt simple și sunt enumerate în mod clar în formularul online pentru participarea la concurs: să fi singur, să ai cel puțin 20 de ani,  să ai o personalitate strălucitoare, să fi o persoană pozitivă gata să faci față călătoriilor în spațiu și să dorești pace în lume.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.