Un bebeluș se luptă între viață și moarte după ce asistentă i-a făcut o clismă cu apă fierbinte

 Întâmplarea oribilă s-a petrecut în sudul Kazahstanului, iar din ziua accidentului copilul strigă disperat și sângerează de fiecare dată când trebuie să meargă la baie.

Micul Nurislam a fost spitalizat din cauza unei infecții respiratorii. Coșmarul a început atunci când o asistentă medicală a decis să dea copilului o clismă împotriva constipației. De fapt, Nurislam imediat a început să urle cu disperare, și chiar dacă mama a cerut asistentei să oprească tratamentul, ea a răspuns: “Știu eu ce este bine să fac”.

Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul înregistrat de o telecameră / Video

Mama lui Nurislam a observat că fiul ei a fost opărit iar findul  era acoperite cu beșici extrem de mari.  Copilul a fost dus de urgență în terapie intensivă în conditii critice și înca se luptă între viață și moarte. De la sfârșitul lunii martie 2019, el este monitorizat constant, sub administrarea continuă a analgezicelor pentru a atenua suferința copilului.

Poliția  a investigat cazul iar asistenta a fost suspendată din serviciu.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.