Un bebeluș se luptă între viață și moarte după ce a fost bătut de mama lui: trebuia să meargă la o întâlnire

Un bebeluș se luptă între viață și moarte după ce a fost bătut de mama lui: trebuia să meargă la o întâlnire

Mykyta, în vârstă de o lună, a fost găsit în pătuțul său acoperit cu vânătăi cu nasul plin de sânge și hainele murdare. Mama și copilul locuiesc într-o casă socială din Ucraina. Potrivit presei, o vecină a intrat în casă după ce a auzit urlete disperate ale micuțului și l-a văzut în pătuț plin de sânge.

Tetiana Prymak, o femeie care locuiește alături, a spus presei locale: ” Când am intrat în cameră, l-am văzu pe Mykyta în pătuțul său. Ochiul drept era negru. Nasul îi era blocat de sânge și abia respira. Am început să-i schimbăm hainele și am văzut vânătăi  pe tot corpul. O altă femeie care era în cameră a leșinat după ce l-a văzut în ce condiții era ”

bebeluș 2

Vecinii au chemat o ambulanță și poliția. Mykyta a fost dus de urgență în terapie intensivă, unde medicii încă se luptă să-i salveze viața. Medicii presupun că copilul are fracturi de craniu, dar nu îl pot examina din cauza stării sale grave.

O fetiță de trei a fost violată de bunic, tatăl descoperă și îl ucide cu o secure

Dacă femeia va fi găsită vinovată ar putea fi condamnată la 5 ani de închisoare. Tată copilului nu se interesează de soarta lui, așa că micul Mykyta va ajunge la orfelinat.

Sursa: The Sun

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.