Un bebeluș s-a născut cu anticorpi împotriva covidului: mama a fost pozitivă. „Este unul dintre primele cazuri din lume”

Un nou-născut s-a născut cu anticorpi împotriva Covid-19 deja în organism: este un caz foarte rar și unul dintre primii din lume. S-a întâmplat în Bulgaria, unde o fată de 28 de ani a născut un copil cu anticorpi : mama copilului a fost internată în spital pentru că suferea de coronavirus .

Citește și Își spânzură copiii și abuzează de câinele familiei: prinsă cu ajutorul istoricului de pe computer

Medicii au decis să efectueze o operație cezariană din cauza modificărilor placentare și a încetinirii creșterii fătului cauzată de Covid-19. Testul efectuat ulterior pe nou-născut a arătat prezența anticorpilor împotriva Covid. Bebelușul este acum în stare bună și va rămâne sub supraveghere medicală. Cu toate acestea, mass-media bulgară notează că acesta nu este primul caz din lume ci datează din noiembrie anul trecut la Singapore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.