Un bebeluș s-a născut cu 16 degetele la picioare și 15 degete la mâini

Un bebeluș din China s-a născut cu 31 de degete iar familia caută bani pentru a-l opera pe cel mic

Ziarul Mirror publicat o altă știre curioasă care vine direct din China. Povestea privește sănătatea estetică a unui nou-născut. Părinții micuțului au fost șocați să descopere că fiul lor avea 16 degetele la picioare și 15 degetele la mâini. Faptul îngrijorător este că medicii nu au observat nimic de la ecografie, în ciuda faptului că părinții și-au exprimat îngrijorarea că cel mic ar putea avea probleme.

De fapt, mama copilului se născuse și ea cu malformații de acest gen. Se născuse cu câte două degete în plus la mâni  și, prin urmare, era îngrijorată că fiul ar putea avea aceeași problemă genetică. Și așa a și fost.

Citește și Apocalipsa din Australia: jumătate de miliard de animale au fost ucise de incendii

Acum, cuplul a cerut ajutor de la caritate pentru a plăti operațiile chirurgicale necesare copilului pentru a avea picioarele și mâinile normale. Costul operațiunilor este foarte mare și din acest motiv soții au fost nevoiți să ceară ajutor.

Teama lor nu privește doar factorul estetic, dar sunt îngrijorați că ar putea deveni victima intimidării și a bătăii de joc a altor persoane.  În plus, având atâtea degetele de la picioare, este probabil să aibe consecințe negative și pentru postură, care în timp ar putea să se transforme în disconforturi grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.