Un bebeluș român de numai 6 luni a fost găsit fără viață în pătuțul lui

Un bebeluș român de numai 6 luni a fost găsit fără viață în pătuțul lui

Tragedie într-o familie compusă de mama româncă și tatăl tunisian din Comiso, provincia Ragusa. Băiețelul lor a fost găsit mort în pătuțul lui.

Potrivit presei italiene, când salvarea a ajuns la fața locului, copilul era mort de mai mult timp și doar în jurul orei 15:00 de ieri a fost chemată ambulanța.

Potrivit declarațiilor vecinilor, se pare că băiețelul ar fi fost bolnav, dar acest amănunt va trebui fi încă confirmat. Agenții au dispus sechestrul locuinței.

A fost dispusă şi efectuarea autopsiei pentru a afla cauza morții băiețelului.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.