Un bebeluș în stare avansată de descompunere și plin de viermi a fost găsit într-o pungă pe marginea drumului

 Sătenii au evitat zile întregi acea pungă din care ieșea un miros îngrozitor, până când unul dintre ei a îndrăznit să deschidă punga și a găsit copilul mort. Bebelușul era în stare avansată de descompunere, infestat cu viermi și aruncat la marginea unui drum de țară din Malaezia.

Potrivit martorilor, acea pungă era de mai multe zile aruncată, dar a fost ignorată de persoane, mai ales că din interiorul ei ieșea un miros dezgustător. Copilul mort a fost descoperit de un sătean din Kampung Dato Syed Nahar în afara orașului Kuah, în nord-vestul Malaeziei Kedah. Cân mirosul a început să devină mult prea puternic pentru a fi ignorat, săteanul a decis să arunce o privire.

Citește și Femeie sfâşiată în casă de câinii săi: sângele era pe pereți și lipseau bucăți de carne

 Purtătorul de cuvânt al poliției, Mohd Iqbal Ibrahim, a declarat presei locale: “Persoana a deschis punga și a descoperit înăuntru ceva asemănător al unui copil  și infestat cu viermi, apoi a fost alertată poliția”

În urma unei investigații preliminare, sexul copilului mort nu a putut fi determinat din cauza stării sale avansate de descompunere. Polițiștii au declarat că astăzi va fi efectuată o autopsie pentru a descoperi cauzele morții și a se descoperi cine sunt părinții acestui copil.

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.