Un bebeluș din Londra devine cea mai tânără victimă a Covid-19. Numărul morților din Marea Britanie a ajuns la 11 și aproape 800 de infectați

Un bebeluș din Anglia a devenit cea mai tânără victimă din lume care a fost testat pozitiv la coronavirus. Femeia a fost transportată la spital acum câteva zile cu suspiciunea de penumonie, iar rezulatul pozitiv la Covid-19 a fost apărut abia după ce a născut.

Mama și bebelușul sunt internați în spitale separate deoarece starea mamei este mai gravă decât cea a bebelușului. Potrivit The Sun, medicii încearcă să stabilească modul în care nou-născutul a contractat virusul, fie în pântec, fie în timpul nașterii.

Citește și Coronavirus, guvernul britanic nu ia măsuri de precauție. Boris Johnson: „Obișnuiți-vă să vă pierdeți cei dragi”

O sursă a spitalului a spus: „Personalul care a contactat ambii pacienți a fost sfătuit să intre în carantină. Oficialii din domeniul sănătății încearcă să afle circumstanțele din spatele infecțiilor lor.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.