Un bebeluș de numai 12 zile a fost devorat de câinele familiei: părinți arestați pentru neglijență și crimă

Un nou-născut de numai 12 zile a fost devorat de câinele familiei. Micul Elon a fost agresat în timp ce era acasă în Doncaster, Marea Britanie, iar acum părinții săi au fost arestați sub acuzația de omucidere neglijentă.

Citește și O fetiță de două zile a fost găsită abandonată și închisă într-o pungă de plastic cu un cuțit înfipt în spate

Câinele de talie mică care a fost descrisă de toți ca un animal moale și inofensiv, nu dăduse niciodată semne de agresiune. Mama ei Abigail Ellis, în vârstă de 27 de ani, a postat ultima fotografie cu fiul ei pe rețelele de socializare cu câteva momente înainte de tragedie. La atac au fost martori și ceilalți trei copii ai femeii dintr-o relație anterioară.

Tânăra mamă, împreună cu noul ei partener și tatăl lui Elon, Stephen Joynes, au fost arestați sub acuzația de omucidere neglijentă. Se pare, totuși că a fost doar o tragedie, așa cum explică o prietenă a femeii, potrivit Mirror. Se pare că mama  în vârstă de 27 de ani a trecut prin multe necazuri în viața ei: moartea tatălui,  cea a iubitului și tatăl al celor trei copii ai ei iar acum spera la o nou început, dar bebelușul ei a fost ucis.

Nou-născutul a fost atacat brusc de câine și deși părinții l-au dus imediat la spital,  starea lui era prea gravă și a murit câteva ore mai târziu. Cuplul a fost arestat, dar toți prietenii și rudele lor susțin că a fost doar o tragedie și că nu ar fi pus niciodată în pericol copilul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.