Un bebeluș de 7 luni a murit înghețat după ce a fost lăsat de părinți pe balcon la -20 de grade

Părinții au uitat de copil mai bine de 5 ore lăsându-l în căruț afară pe balcon într-un apartament din regiunea rusă Khabarovsk. Nou-născutul a murit înghețat, deoarece temperaturile exterioare au atins -20 grade. Băiatul, în vârstă de doar 7 luni , fusese lăsat pe balcon, deoarece părinții său au crezut de cuviință că micuțul trebuie să mai stea și la aer liber, da…dar nu 5 ore la o temperatură de – 20 de grade !

Potrivit Daily Mail, mama, o femeie în vârstă de 40 de ani originară din Nikolaevsk-on-Amur, și-ar fi scos fiul pe balcon cu intenția de a-l lăsa doar câteva minute dar și-a adus aminte de el abia după 5 ore. Când și-a amintit de el, era deja prea târziu  și orice încercare de a-l reduce la viață a fost în zadar. Potrivit autopsiei  copilul a murit de hipotermie.

Citește și Doi copii aruncă cu bulgări de zăpadă într-o mașină, șoferul deschide focul asupra lor

Autoritățile locale au amintit că în aceste perioade ale anului se ating temperaturi foarte scăzute, motiv pentru care trebuie să se acorde o atenție specială copiilor mici pentru a preveni astfel de tragedii.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.