Un bebeluș a murit în pântecele mamei pentru că în spital lipsea anestezistul: caz șocant în Italia

Un bebeluș a murit în pântecele mamei pentru că în spital lipsea anestezistul: caz șocant în Italia

Unei femei de 32 de ani i-a murit copilul în pântec după ce a fost trimisă acasă de medicii de la spitalul „Jazzolino” din Vibo Valentia, Calabria deoarece în spital nu se aflau  anesteziști pentru a-i face operația de cezariană .

Pe 26 septembrie, mămica a fost la control la spitalul Jazzolino, iar starea copilului a fost considerată normală,  programând operația de pe 9 octombrie.

Jesús, copilul „miracol”: abandonat într-o groapă de gunoi

Conform rapoartelor membrilor familiei, miercuri femeia însărcinată în 39 de săptămâni, a fost trimisă acasă după ce medicii i-au spus că nu există niciun medic anestezist pentru a-i face cezariana. Deși era trecută de termenul  în care ar fi trebuit să nască, femeia s-a  întors a doua zi dimineață, dar copilul era deja mort.

Inutilă încercarea de a-i face de urgență cezariana fetița nu mai era. Potrivit Il Messaggero miercuri fetița era încă în viață, iar o zi mai târziu cei doi soți au avut vestea tragică că nu-și vor mai putea îmbrățișa fetița mult așteptată.

Soțul a depus o plângere împotriva spitalului iar ministrul sănătății a dispus trimiterea unei inspecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.