Un bebeluș a murit după ce tatăl lui l-a scăpat de mai multe ori pe jos: era băut

Un băiețel de 6 luni a murit din cauza fracturilor craniului după ce tatăl său l-ar fi scăpat de mai multe ori pe jos în timp ce încerca să-l liniștească.  Tatăl, în vârstă de 21 de ani, numit Artem, se crede  că era beat când a venit acasă și și-a auzit fiul în vârstă de șase luni plângând. Luând micuțul Nazar din pătuț, el l-a scăpat  de mai multe ori pe jos.

Copilul a fost găsit cu numeroase vânătăi pe față, în urma presupusului incident din Vovchyk, centrul Poltava, Ucraina. Artem a mărturisit că a cauzat moartea fiului său, a fost arestat , scrie Mirror. 

Oroare în Texas! Un cuplu a fost arestat și condamnat după ce au dizolvat în acid corpul fiicei lor de 2 ani

Soția sa Tetiana, în vârstă de 20 de ani, a ieșit afară pentru a parca mașina în curtea din apropierea blocului lor de apartamente. S-a întors 10 minute mai târziu și a intrat în dormitor pentru a-l verifica pe Nazar pe care îl lăsase dormind în pătuț.  Mama, însă, a văzut  copilul  nemișcat pe podea în timp ce soțul ei sforăia pe pat. Deși micuțul a fost dus la urgență a fost declarat mort

Bărbatul  și-a recunoscut vina care a dus la moartea bebelușului iar acum  riscă să-și petreacă următorii 15 ani în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.