Un bătrân fără picioare a plantat 17 mii de copaci: ” O fac pentru generațiile viitoare”

Un batran fara picioare a plantat 17 mii de copaci: ” O fac pentru generatiile viitoare”

Un bărbat în vârstă care a pierdut ambele picioare în urma unei boli, și-a petrecut ultimii 20 de ani din viață să planteze copaci pe un munte.

Potrivit China News  bătrânul de 70 de ani se trezește în fiecare dimineață la ora cinci. Ia un autobuz din satul sau natal Mayu și urcă pe un munte unde își petrece toată  ziua să planteze copaci.  Odată ajuns la locul stabilit el  își demontează protezele pe care le are la picioare, își pune mănușile și se târește prin praf și lucrează.

Citește și Incendiile Australia: 183 de persoane au fost arestate pentru incendiere premeditată a pădurilor

Plantarea copacilor de dimineața până seara este o sarcină foarte dificilă chiar și pentru tinerii sănătoși ca să nu mai vorbim de o persoană  fără picioare. În ciuda acestui fapt, Sanxiao reușește să lucreze în mod independent cu un târnăcop și cu lopată și  plantează zeci de copaci în fiecare zi.

“Atâta timp cât voi trăi, voi continua să plantez copaci pentru generațiile viitoare”, a declarat bătrânul.

Cinste ție pentru voință ! 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.