Un bătrân de 93 de ani a împușcat responsabilul de întreținere pentru că s-a inundat în casă / VIDEO

Două gloanțe  în picioare și apoi încercarea de a evada înainte de a interveni poliția. Imagini surprinzătoare ale unui bărbat în vârstă de 93 de ani care a împușcat responsabilul de întreținere al blocului  din răzbunare. S-a întâmplat în Las Vegas , Statele Unite, pe 2 ianuarie iar imaginili au devenit virale.

Bărbatul, de fapt, și-ar fi pierdut cumpătul după ce apartamentul său s-a inundat  .Robert Thomas , acesta este numele protagonistului   s-a prezentat la birou managerului de întreținere purtând o haină în care era ascuns pistolul și o pălărie neagră . La un moment dat scoate arma și începe să o fluture în fața managerului și al  unui alt angajat. Câteva cuvinte și apoi bătrânul a tras primul glonț într-un picior și bărbatul a căzut de pe scaun…  Dar nu s-a mulțumit, a tras un alt glonț și în celălalt picior.

Citește și O femeie și-a pierdut vederea după ce a adormit cu lentilele de contact

Doi agenți de poliție au intervenit chiar în momentul când bătrânul încerca să scape, l-au aruncat la pământ  și l-au arestat. În ciuda vârstei sale, el a fost transferat la închisoarea județului Clark sub acuzația de tentativă de omor și deținere ilegală de arme. A apărut în fața tribunalui a doua zi pe un scaun cu rotile.

„ Aș face-o din nou” le-a spus bătrânul judecătorilor. Victima a fost însă dus la spitalul de urgență și a fost externat a doua zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.