Un bătrân de 74 de ani a fost arestat după ce a castrat un bărbat întâlnit pe un site fetişist pentru ”eunuci”

Gary Van Ryswyk, de 74 de ani a fost arestat după ce a castrat un bărbat întâlnit pe un site fetişist pentru eunuci din Florida. Potrivit șerifului din Highlands County, dintr-o postare pe Facebook, bătrânul a fost arestat și acuzat de infracțiunea  de a practica medicina fără licență, rezultând vătămări corporale, scrie Independent.

În urma unui apel telefonic, agenții s-au repezit în apartamentul lui iar el a explicat că a încercat să înlăture testiculele unui bărbat de 53 de ani pe care l-a cunoscut cu o săptămână mai devreme pe un site fetișist .

Înfiorător ! Un băiat a violat copiii familiei care l-au adoptat: ”Nimeni nu ne-a avertizat”

“El i-a spus victimei că are experiență cu animalele și chiar el și-a îndepărtat unul dintre testiculele  în 2012”, se arată în postarea de pe facebook

Într-un recipient roz aflat nu departe se aflau  cele două părţi ale corpului, care fuseseră recent mai aproape de victimă. Bărbatul emasculat, neidentificat, a fost dus la spital. În prezent, viaţa sa nu este în pericol, dar nu se știe dacă medicii au reușit să-i coase la loc testiculele.

Van Ryswyk este deținut în prezent în închisoare cu o cauțiune de 250.000 USD (205.000 lire sterline).

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.