Un bătrân a încercat să fure un tiramisu dintr-un supermarket: agenții îi fac și cumpărăturile

 

Un bărbat în vârstă de 90 de ani, fragil din punct de vedere psihologic, a fost prins furând un tiramisu într-un supermarket: bătrânul era înfometat și având dificultăți economice, nu a putut să-l plătească. Casierul a cerut intervenția agenților de poliție, dar aceștia i-au plătit bucățica de tiramu și i-au făcut și câteva cumpărături.

Poveste vine din capitala Italiei,  unde un bărbat de 90 de ani a încercat să ia un tiramisu dintr-un supermarket: a vrut să mănânce desertul pe care îl iubește foarte mult, dar nu avea bani să-l plătească. El a hotărât astfel să încerce să-l ascundă sub geacă.

Scene de teroare într-un orășel american: o femeie a atacat doi copilași cu un cuțit /VIDEO

Potrivit presei italiene, Fanpage, săracul bătrânel nu a ajuns prea departe căci a fost prins de casier și a cerut intervenția poliției. Agenții  văzându-l pe bătrânel  speriat și vizibil extrem de fragil din punct de vedere emoțional, nu au considerat necesar să procedeze la arestarea lui și să-l ducă la secția de poliție pentru o bucățică de tiramisu…

Agenții cu suflet mare au decis să-i îndeplinească pofta bătrânului plătindu-i dulcele și cumpărându-i alte alimente, după care l-au condus acasă.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.